top of page

Wat houdt je tegen om eens te solliciteren bij een werkgever in de buurt?

Bij Morel is het “Bouwen in vertrouwen”, ook in ons team

Als specialist in nieuwbouw, renovatie en interieur helpt Morel uit Boechout elke klant met alle bouw- en verbouwingswerken van a tot z. Omdat ons klantenbestand blijft groeien, wil het Morel team ook groeien, en dat op korte termijn! Op zoek naar een veelzijdige job met veel afwisseling in een sterk en stabiel bouwbedrijf met uitvalsbasis in Boechout? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!


Gezocht:

Wij zoeken enthousiaste collega's om ons team te versterken. Ben je leergierig, gedreven en flexibel? Wil je kennis en ervaring opbouwen in de bouwwereld? Reken je op een correcte verloning, een aangename werksfeer en een omgeving waarin je jezelf kan ontwikkelen? Bekijk vlug onze openstaande vacatures.


Waarom werken in een bouwbedrijf?

Werken in de bouwwereld schept heel wat voordelen: werkzekerheid, een grote economische vraag, doorgroeimogelijkheden en een mooi salaris. De bouwsector biedt talrijke mogelijkheden. Morel kan als bouwbedrijf een goede leercurve aanbieden. Geen dag is bij ons hetzelfde: we doen veel verschillende zaken en hebben veel afwisseling.


Typisch Morel

Heb jij de Morel genen? Ons team legt het nodige enthousiasme aan de dag en haalt voldoening uit de oplevering van een mooi eindresultaat naar tevredenheid van de klant. Afwisseling zit ons in de vingers en we omarmen teamwerk.


Je steentje bijdragen in het team van Morel? Solliciteer meteen!

59 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page