top of page

Provinciesteenweg 542, 2530 Boechout

Buitenafwerking door Morel in Boechout: dakwerken - gevelbekleding - ramen & deuren, enz.

Morel icoon

Aannemer voor de complete buitenafwerking van uw pand

Bij Morel in Boechout (Antwerpen) staan we in voor de complete buitenafwerking van woningen en andere panden. We kunnen als aannemer de gevelbekleding voorzien, maar denk ook aan de buitenafwerking met ramen en deuren of dakwerken. We zijn vertrouwd met een brede waaier aan materialen en stijlen en verzorgen de buitenafwerking tot in de puntjes. Hierbij vertrekken we natuurlijk altijd vanuit uw wensen en budget.

Morel icoon

Aannemer voor gevelbekleding, gevelmetselwerk, ramen en deuren

Wij doen werkelijk alles wat met de buitenafwerking van uw woning te maken heeft. Zo vernieuwen wij als ervaren aannemer het gevelmetselwerk en plaatsen wij de nieuwe gevelbekleding. Hierbij zorgen we ervoor dat uw gevel weer helemaal gewapend is tegen de barse weersomstandigheden die ons Belgenland typeren. Terecht denkt u bij buitenafwerking aan deuren en ramen, waarbij we onder meer stijlvolle deuren op maat maken of enkele beglazing door dubbele beglazing vervangen. Dat doen we zonder enig spoor in uw interieur achter te laten. Wilt u een nieuw terras, de dakkoepel laten vernieuwen of het dak laten ophogen? Dan bouwt u gewoon verder op de expertise van Morel!

Morel icoon

Meer dan een halve eeuw ervaring in buitenwerken

Wij kunnen u steeds een aantal eerdere realisaties voorleggen en helpen u bij het maken van uw keuze. Uiteraard kunnen wij als ervaren aannemer gevelbekleding in een moderne stijl plaatsen, maar onze ervaring gaat veel verder. Denk daarbij aan het inrichten van dakterrassen die een natuurlijk gevoel in een appartementencomplex brengen of aan het plaatsen van unieke daken in het Antwerpse. We bespreken graag samen met u vrijblijvend de mogelijkheden. Daarnaast nodigen we u alvast uit om even een kijkje te nemen naar onze eerdere realisaties.

logo

Inspiratie nodig voor de buitenafwerking van uw woning/zaak? Bekijk hier onze projecten

Dakterras Antwerpen

Realisatie van een modern dakteras in antwerpen

Gevelbekledingen Wolf Oil

Een realisatie van gevelbekleding bij Wolf Oil.

Gebrand hout verlijmt genageld

Bekleding van de gevel met gebrand hout dat verlijmt en genageld is als bevestiging.

Vezelcementplaat gevezen

Een realisatie van vezelcementplaat gevezen

Verbouwing in Burcht

Bekleding van de gevel met PVC panelen, zorgt voor goede isolerende eigenschappen, is duurzaam en heeft weinig onderhoud nodig.

Verbouwing in Boechout

Bekleding van gevel met hout. Wij werken met een veelheid aan materialen om zo maximaal aan te sluiten bij de wensen van onze klant.

Verbouwing in Lier

Volledige bekleding van het plafond buiten met panelen. Het terras is volledig op maat afgewerkt in hout.  

Vervangen van ramen
door dubbel glas in Knokke

Een huis voorzien van dubbele beglazing zonder "beschadigingen" aan de binnenzijde van het huis.

Dakwerken in Boechout

Vernieuwing van een dak in Boechout, met meerdere noordbomen. 

Tuinhuis met overkapping

Een realisatie van een houten tuinhuis met overkappig.

Gevelbekleding Vremde

Geïnspireerd door onze opgeleverde werken?  Ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn en neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page