top of page

Provinciesteenweg 542, 2530 Boechout

Morel is uw aannemer voor nieuwbouw en ruwbouwwerken

Morel icoon

Morel = bouwen in vertrouwen

Nog voordat een mens op de maan landde, bouwden wij al huizen. Toch zijn wij altijd op de hoogte gebleven van de nieuwste ontwikkelingen. Ruwbouwwerken zitten ons in het bloed en we beschikken over talloze referenties en contacten in de bouwwereld. Hierdoor garanderen wij u uitstekende ruwbouwwerken, maar staan wij indien gewenst ook in voor de volwaardige afwerking. We kunnen de woning namelijk niet alleen water- en winddicht afleveren, maar we nemen minstens even graag de complete interieurinrichting voor onze rekening. Wij werken daarbij niet met vooraf uitgetekende concepten, maar vertrekken vanuit uw wensen en overleggen rechtstreeks met uw architect.

Morel icoon

Ervaren aannemer voor nieuwbouw in Antwerpen

Niet alleen particulieren kunnen bij ons aankloppen; wij werken ook voor zakelijke klanten. We bouwen bijvoorbeeld kantoren of zorgen voor de aanbouw van een thuiskantoor, maar we staan ook in voor nieuwbouwwerken voor projectontwikkelaars. Wij hebben ervaring met de bouw van woningen, appartementen, openbare gebouwen en dergelijke meer. Goed om te weten is dat ook kelders door ons worden uitgevoerd. We fungeren als hoofdaannemer, werken samen met uw architect en we zijn altijd uw eerste aanspreekpunt.

Morel icoon

Ruwbouwwerken of een complete afwerking van uw pand

Natuurlijk rekent u voor uw ruwbouw op aannemer Morel, maar we doen ook meer dan enkel dat. Als interieurexpert kunnen we namelijk uw woning kant-en-klaar opleveren. Ook hier vertrekken we van maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten op uw wensen. Zelfs maatwerkmeubilair behoort tot de mogelijkheden, want wij beschikken over een eigen schrijnwerkerij. Heeft u bijzondere verzoeken? Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en volgen het als hoofdaannemer voor u op.

logo

Nieuwbouw. Bekijk hier enkele van onze projecten.

Nieuwbouw in Vremde

Moderne woning in Vremde. Als hoofdaannemer is Morel bv hier de specialist ter plaatse.

Gevelstenen

Deze moderne gekleurde steen verwerken we zonder probleem bij Morel bv. Welke stenen u ook mooi vindt, wij helpen u verder! 

Kelder in Aartselaar

Enkele foto's van een werf die volop aan de gang is. De kelder staat klaar om dicht te leggen.

Bouwen van Kelders

Kelder nodig? Wij bouwen het voor u ! Volledig waterafstotend. Wij zorgen in samenwerking met uw architect dat uw wensen realiteit worden.

Werf in Boechout

Nieuwbouwwerf in Boechout waarvan het bovengrondse metselwerk al gestart is.

Neem contact met ons op en ontvang een offerte voor uw nieuwbouwwerken.

bottom of page