top of page

Provinciesteenweg 542, 2530 Boechout

Morel, uw ervaren aannemer voor renovatiewerken

De expert voor kleine en grote renovatiewerken

Met meer dan 50 jaar ervaring in renovatiewerken kan u bij Morel Bouchout (Antwerpen) rekenen op een betrouwbare partner. Wij zetten onze schouders onder elk renovatieproject, ongeacht of het nu gaat om de renovatie van een badkamer of om een totaalrenovatie met aanbouwwerken. Bij dergelijke renovatiewerken maken we vaak gebruik van recuperatiesteen om de authentieke stijl te behouden, maar dat is natuurlijk niet verplicht. 

Meer nog: we vertrekken steeds vanuit uw wensen en stellen ons flexibel op.

Renovatie van badkamer, keuken, zolder, et cetera

Totaalrenovatie van woningen en kantoren

Aanbouw met recuperatiesteen

Renovatie van gevels en terrassen

Plaatsen van nieuwe ramen en deure

Plaatsen van een nieuwe trap

Tegelwerken (muren en vloeren

En talloze andere mogelijkheden...

renovatiewerken Boechout

Voordelen van Morel, de ervaren aannemer voor een renovatie in Antwerpen

In de eerste plaats zullen wij als aannemer de renovatie uitvoeren zoals u het wenst. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat om realistische en scherpe offertes voor u op te stellen. Hierbij beschikt u over een contactpersoon voor alle werken en houden wij u steeds op de hoogte. Wij vertrekken ook altijd vanaf uw wensen en voeren de renovatiewerken snel en vakkundig uit, ongeacht of het nu om de renovatie van de badkamer of van de volledige woning gaat. Verder zijn er wat ons betreft geen beperkingen, zelfs niet wanneer we een beschermde gevel onder handen moeten nemen of rekening dienen te houden met bijzondere verzoekjes. Wij realiseren de meest uiteenlopende renovatiewerken en we garanderen de beste kwaliteit.
 

U een volledig overzicht van alle mogelijkheden bieden, is onbegonnen werk. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op om uw renovatieproject te bespreken.

logo

Bekijk hieronder enkele van onze renovatieprojecten

Extra kantoorgebouw

Bekijk dit mooi gerenoveerd kantoorgebouw

Renovatieplannen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page