top of page

Vacature buitenschrijnwerker

Gemotiveerde buitenschrijnwerker gezocht

Ben je op zoek naar lovenswaardig werk, heb je een hart voor schrijnwerk, schrikken hoogtes je niet af, ga je ver voor een perfecte afwerking en maakt een tevreden klant jou ook zo gelukkig? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel onze ideale kandidaat.


Morel blinkt uit in complete buitenafwerkingen van woningen en andere panden, van gevels tot daken in alle mogelijke materialen. Zo is de indrukwekkende gevelbekleding bij Wolf Oil van onze hand en werken we dagelijks daken en gevels van woningen in heel Boechout, Antwerpen tot ver daarbuiten tot in de puntjes af.


Juist daarom zijn we op zoek naar een gemotiveerde buitenschrijnwerker om daken en gevels te bekleden. Iemand die ervaring heeft in de stiel en tegelijkertijd niet vies is om te blijven bijleren en mee te zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Want buitenschrijnwerk is een vak waarin veel verandert, maar de basis blijft steeds zeer belangrijk!


Onze gedroomde buitenschrijnwerker:

  • is te vinden voor afwisseling, want geen klant of opdracht is gelijk.

  • is een kenner, met zo’n 10 jaar ervaring in buitenschrijnwerk.

  • voelt zich goed in een team, om samen keer op keer een eindresultaat neer te zetten waar we met trots op terug kunnen kijken.

  • komt niet werken om te werken, maar is oprecht gemotiveerd en gaat met plezier aan de slag.

  • heeft de skills en het ambacht in de vingers, maar staat er ook voor open om vernieuwingen naar de hand zetten.


Ben jij onze toekomstige buitenschrijnwerker? Dan krijg je in ruil een correcte verloning, een toffe sfeer, aangename werkomstandigheden bij een werkgever met een ijzersterke reputatie en alle kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen.


Solliciteer meteen

Stuur ons een mail met je motivatiebrief en cv.

Contacteer ons telefonisch als je meer informatie wenst over deze vacature.


Laat vandaag nog van je horen en maak deel uit van de Morel familie!

0 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page