top of page

Uw meubels op maat, verfijnde afwerking dankzij een nieuw machinepark en gemotiveerde schrijnwerkers


Onze schrijnwerkerij is klaar voor de toekomst!

Kwaliteit is onze prioriteit. Gisteren en vandaag, maar ook morgen willen we de typische Morel passie en perfectie blijven nastreven in onze meubels op maat waarvoor we bekend staan. Daarom investeerden we in een gloednieuw machinepark waar onze gemotiveerde en gepassioneerde schrijnwerkers mee aan de slag kunnen. Nooit bandwerk, wel uniek maatwerk met een verfijnde afwerking en dat ziet u meteen!Wat betekent ons nieuwe machinepark voor u?


  • Investeren om te innoveren: Om de laatste innovaties te volgen en in te kunnen blijven spelen op de unieke vragen van onze klanten, zetten we met onze nieuwe machines volop in op de toekomst. ;

  • Duurzaamheid, kwaliteit en afwerking die blijven plakken: Onze nieuwe afkantmachine garandeert een nog betere verlijming met een nog fijnere lijmvoeg.

  • Toegevoegde waarde: Met PU-verlijming kunnen we aan de klanten die dit wensen het hoogste resultaat aanbieden.

  • Kwaliteit en continuïteit van de bovenste plank: Dankzij het moderniseren van onze machines kunnen wij moeiteloos schakelen tussen continuïteit en kwaliteit.

  • Enkel het beste is goed genoeg voor onze schrijnwerkers en onze klanten: Een perfecte afwerking bepaalt het eindresultaat van ons werk: meubels op maat en ander uniek maatwerk worden echte pronkstukken!

  • Wij blijven onze toekomst bijschaven: In 2022 staan er voor Morel nog verdere moderniseringen op het programma! Zo staat een 5-assige CNC al in bestelling en is de bouwaanvraag van een nieuw bureaugebouw reeds goedgekeurd.


Wil je onder de beste omstandigheden je job als schrijnwerker kunnen uitvoeren? Wij zoeken nog steeds gepassioneerde medewerkers.32 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page