top of page

Plaats besparende opslag in een trappenhal in Edegem

Hoe richt u uw trappenhal plaatsbesparend in?

Onze klant in Edegem was op zoek naar een goede en praktische oplossing voor de kleine trappenhal. In deze blog leggen we uit hoe we van deze kleine ruimte een optimaal ingerichte opslagruimte maakten.

Zelfde stijl als woning

Een trappenhal is een ruimte in uw woning waar u dagelijks meerdere keren passeert, maar die verder niet meteen heel nuttig is. Althans, dat denkt u misschien. Bij onze klant in Edegem slaagden we erin om de trappenhal toch zo praktisch mogelijk in te richten. Daarvoor keken we eerst uiterst aandachtig naar de stijl in de rest van de woning. Op basis van die stijl en volgens de beschikbare afmetingen in de trappenhal creëerden we een bergkast op maat. Die bergruimte bestond niet uit deuren, omdat de klant deze niet op een handige manier zou kunnen openen en sluiten door de beperkte ruimte. We kozen daarom in overleg met de klant voor een opbergrek dat bijzonder veel ruimte biedt, zeker wanneer men de beschikbare oppervlakte van de trappenhal goed in rekening neemt.


We luisteren naar de klant

Voordat we aan dit project begonnen, luisterden we ook aandachtig naar de wensen van de klant. Die gaf aan dat hij een maximum aan bergruimte wilde in de trappenhal die anders toch onbenut zou blijven. Vandaar zijn we vertrokken met een ontwerp op maat dat we aanpasten aan de functionaliteit en aan de stijl van de rest van de woning.


Het grote voordeel van Morel? Wij werken altijd op maat van de klant. Geen standaardwerk bij ons, maar wel een maatwerkproject waarbij we in staat zijn uw wensen in te passen in een treffend ontwerp dat uw beschikbare ruimte optimaal gebruikt. Wilt u meer informatie over de maatwerkservice die Morel ook voor u kan aanbieden? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie.

10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page