top of page

Op zoek naar een totaalafwerking voor uw interieur?


aannemer in renovatiewerken

Als u al eens schrijnwerken in uw woning heeft laten uitvoeren, dan weet u hoe belangrijk het is voor dergelijke interieurwerken om nauwkeurig en op maat te werken. Toch wordt het belang hiervan nog verbazingwekkend vaak over het hoofd gezien, zowel door de klanten die de werken wensen uit te laten voeren als door “professionals” die voor de uitvoering van die werken moeten zorgen. Bij Morel Ondernemingen zijn u en uw project echter in handen van echte experts die weten wat er nodig is om de perfecte totaalafwerking voor uw interieur te bekomen.


Laat uw interieur afwerken door Morel

Bij Morel zijn we gespecialiseerd in binnenschrijnwerken en totaalprojecten voor alle interieurs. Dat ziet u alleen al aan het zeer brede gamma van producten dat wij aanbieden voor schrijnwerkerij en waarvan het overgrote deel gericht is op interieurwerken. Dit laat ons toe om de werkzaamheden altijd exact af te stemmen op de specifieke wensen en noden van de klant, ongeacht de grootte van het project of het budget.

Daar komt nog bij dat u bij Morel in de meeste gevallen ook maar met één aanspreekpunt te maken heeft. Dat komt omdat wij intern zowel interieurwerk als bouw- en renovatiediensten aanbieden. Op deze manier kunnen we vaak al vrij gemakkelijk inspelen op de noden van onze klanten zonder dat we daarbij externe adviezen moeten inwinnen. Zo houden we het hele proces gemakkelijk en overzichtelijk voor u zonder dat u er meer tijd aan moet besteden dan strikt nodig is.


Totaalafwerking op maat

Een groot voordeel aan het werken met Morel Ondernemingen is dat wij beschikken over onze eigen schrijnwerkerij. Daar kunnen we rustig aan de slag met uw project, waarna we bij u thuis of op kantoor langs kunnen komen om de schrijnwerken te plaatsen. Boekenkasten van eikenhout, wanden van Thermowood, volledige tuinsets van recuperatieteak, noem het maar op. Wanneer het om interieurrenovatie en bijbehorende schrijnwerken gaat, kan u rekenen op de ervaring en de vakkennis van Morel.


Bent u zelf op zoek naar een perfecte totaalafwerking voor uw interieur? Neem vandaag nog contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken!


31 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page