top of page

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw bouw- of renovatieproject?


aannemer in renovatiewerken

Overweegt u om de hele eerste verdieping van uw woning te voorzien van nieuwe binnendeuren? Is de gevelbekleding van uw huis wel eens toe aan vervanging? Of zou u binnenkort misschien graag een totaalrenovatie van uw kantoren laten uitvoeren? Wat u ook in gedachte heeft qua bouw- en renovatiewerken, een ervaren aannemer waar u op kan rekenen is geen overbodige luxe. Gelukkig bent u daarvoor bij Morel bij het juiste adres, want bouwen met Morel is bouwen in vertrouwen.


Volle kracht vooruit

Als erkend aannemersbedrijf zijn wij beschikbaar voor de realisatie van nieuwbouwprojecten, maar ook voor renovatiewerken, interieurwerken en de buitenafwerking van gebouwen, zowel voor particulieren als bedrijven. Daarbij vormen uw noden en wensen altijd de basis van de werkzaamheden, en kunnen wij zo nodig ook samenwerken met een architect van uw keuze. Het zijn en blijven tenslotte uw dromen, en wij helpen u graag om ze werkelijkheid te maken.


Om onze klanten een kwalitatieve service en hoogstaande resultaten te kunnen blijven garanderen, bereiden wij ons volop voor op de toekomst. Dit jaar staan er weer heel wat mooie en ambitieuze projecten op de agenda, zowel voor onze klanten als voor onze eigen zaak. Op deze manier kunnen we ons met vertrouwen blijven profileren als de partner bij uitstek voor bouw- en renovatieprojecten in Boechout en omgeving.


Zo hebben we aanzienlijke investeringen gedaan in de bouw van onze gloednieuwe kantoren op de Veldkant 10 in Boechout, waar zowel onze administratie als onze eigen werkplaats zullen worden ondergebracht. Daar zullen we ook een grote ruimte reserveren die puur gericht is op de ontvangst van klanten en het geven van presentaties. Door dit allemaal op één plek samen te brengen, kunnen we onze service nog beter garanderen en de verschillende nodige werkzaamheden voor uw projecten nog beter op elkaar afstemmen.


We hebben ook specifiek in de kwaliteit en de uitrusting van ons atelier geïnvesteerd, onder meer om de nieuwste technologieën over 5-assig werken te implementeren en om onze hoogwaardige kantafwerking nog verder te verbeteren. Verder investeren we ook constant in de opleiding van jonge en gedreven mensen via verschillende kanalen, zoals IBO en technische scholen. We zijn er namelijk van overtuigd dat een mix van jong talent en ervaren krachten een must is in onze sector.


Bent u zelf op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bouw- of renovatieproject? Neem dan zeker eens contact op met Morel om een afspraak te maken!27 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page